Nokē Smart Loto®

Nokē Smart Loto® combineert een cloudgebaseerde oplossing met slimme hangsloten waarmee de gehele lockout tagout procedure ingevuld kan worden. Nokē Smart Loto verandert de wereld van Lockout Tagout door een degelijk en doordacht ontwerp van fysieke sloten te combineren met slimme technologie. Bij Nokē staat gemak centraal.

Inventief

Hoewel conventionele LoTo sloten doeltreffend en veilig zijn, weten we ook dat sleutelbeheer complex en tijdrovend is. Nokē combineert slimme sloten met fantastische Smart LoTo software en applicatie voor mobiele apparaten. De slimme sloten worden door de software geïntegreerd in de Lockout Tagout procedure waarbij veiligheid perfect geborgd is. We weten dat de veiligheid van jouw werknemers en onderaannemers altijd het belangrijkste doel is.

Voordelen

De voordelen van Nokē Smart Loto:

  • Elimineer het beheer van traditionele sloten en sleutels
  • Voeg vergrendelingen toe en verwijder ze via tablet, telefoon of PC
  • Maak, bewerk, keur en sluit werkopdrachten
  • Ontvang cloudbased, realtime gegevens van audits
  • Nauwkeurig en up-to-date overzicht van isolatieprocessen
  • Elimineer conventioneel papierwerk dat gemakkelijk over het hoofd wordt gezien.

Meer dan een slot

Lockout Tagout is meer dan alleen het plaatsen van een slot, het is een werkwijze volgens vaste procedures en stappen. Nokē Smart Loto is een totaaloplossing voor het gehele LoTo (LoToTo) proces.

Voordelen van het gebruik van een Nokē Smart Loto:              

  • Gebruik minder sloten, geen sleutels, geen multibeugels voor meerdere sloten en zelfs een lockbox kan buiten gebruik blijven. Nokē Smart Loto kan ook een toegevoegde waarde zijn indien u toch een lockbox wilt blijven gebruiken.
  • Traceerbaar; ieder slot is zichtbaar. De mobiele app en de software bieden perfect overzicht waar de sloten zich bevinden en wie deze beveiligd hebben.
  • Voorkom de inefficiëntie van een conventioneel sleutelmanagement maar gebruik de techniek van de dag om persoonlijke lockouts te plaatsen en weg te nemen.

Distributeur

Nokē heeft Nedelko vanwege onze kennis en jarenlange ervaring aangesteld als Europese distributeur van Nokē Smart Loto producten

Nokē Smart Loto®
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 (0)3 826 99 99
Plaats een order

Renata Jurjevic

Relevante series

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Relevant toepassingsgebied