Gereedschap

Voor installateurs en monteurs in onder meer de bouw is goed gereedschap noodzakelijk voor het kunnen uitvoeren van hun werkzaamheden. Nedelko biedt een groot aanbod kwaliteitsgereedschap aan voor de bevestiging van bundelbanden en energiekabels. Ook bieden wij een volledig aanbod zaklampen aan van bekende merken als LED Lenser, Peli en Maglite. Of je nu een compacte LED zaklamp zoekt, of een LED schijnwerper met een bereik tot wel 1000 meter, Nedelko helpt jou graag verder.

Persoonlijk advies van een specialist?

De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Waarom Nedelko?


UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Nedelko heeft een groot aantal producten standaard op voorraad. Deze producten kunnen wij u dan ook éxtra snel leveren! Dan heeft u ze tenminste ook lekker vlot binnen... wel zo fijn.

BREED ASSORTIMENT

Wij voeren een breed assortiment met meer dan 50.000 producten. Wij monitoren voortdurend de vraag vanuit de markt en zorgen ervoor dat het aanbod aansluit op uw wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Nedelko beschikt over vakkundige professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in uw branche. We delen onze kennis graag.

MAATWERK

Nedelko voorziet voor verschillende productgroepen in een stukje maatwerk. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Onze technische dienst maakt het door u gewenste product vakkundig op maat.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends