LED videoscherm

Nedelko is dé LED scherm partner voor productie & ontwikkeling op maat, installatie en periodiek onderhoud. Wij bieden LED schermen van Prolumia aan welke van hoogstaande kwaliteit en volgens de nieuwste technologieën zijn gebouwd. Prolumia LED schermen zijn modulair van opbouw en door een tool-free ontwerp erg gemakkelijk en snel te monteren. Hierdoor wordt ook het onderhoud heel eenvoudig. De panelen kunnen zowel hangend aan de dakconstructie, truss of staand worden toegepast.

 

 

Persoonlijk advies van een specialist?

De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Waarom Nedelko?


UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

BREED ASSORTIMENT

Een ruim assortiment met meer dan 50.000 producten. Nedelko voert een breed assortiment welke ook aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Wij beschikken over vakkundige professionals welke altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de industrie.

SCHERPE PRIJZEN

Wij kopen onze artikelen in het groot in om de beste prijzen te kunnen aanbieden.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends